В огледалото красиви пръсти
рисуват светлина,
цветно петно пада и става
на пеперуди,
ангели летят под нова луна,
духове пазители в замъци от мисли
носят вести от гората,
феникси възкръсват и политат,
лебеди плуват в синя вода
и светулки гасят тъмнината.
© Ваня Иванова Todos los derechos reservados