Посвещавам на Радка Атанасова
В прекрасен януарски ден
Съдбата срещна те със мен.
На прага в магазинче спрях.
Жена с очарование видях.
Красива, със усмивка мила.
И поглед в мене устремила.
Протегна ми приятелска ръка.
Завинаги обля ме с топлина.
И оттогава си... специална.
За мен си просто гениална.
Без тебе дните ми са празни.
Тъй скучни и еднообразни.
Ти слънчев лъч си в моя ден.
Животът с теб не е обикновен.
Смехът ми върна и живота.
Спаси ме сякаш от Голгота.
Така от този ден до днес
Без никакви съмнения, с финес.
Дарявам си сърцето безусловно.
На теб, създание духовно.
За мен си чудо, знам, че знаеш.
Омайваш, смела си, мечтаеш.
И водиш ме към висините.
Към съвършенство в бъднините.
12.01.2015г.
©shon
© Упорита Добродушкова Todos los derechos reservados