14 sept 2021, 8:55

Чудо от небето 

  Poesía
803 0 1

Чудо от небето,
в Кръстовият ден,
нашепва на сърцето,
Той бди над теб, 
Той бди над мен.
Почувствайте и вие
отворено небе,
как злато сее
и чудна есен е.
Плодове узрели,
хамбарите пращят,
Душите се събуждат,
от Божи благодат.
Понеже съм отнесен
и не съвсем наред,
чудото видях Го
възхвалявам Го навред!

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??