Чух
как розите,
от едри капки натежали,
изплакаха.
Не.
Не е дъжд,
нито пък роса,
а на мълчанието думите,
от които цветята
свеждат глави
и сребреят в нощта.
Дали
розите проплакаха
или чух
въздишката ти...
© Ласка Александрова Todos los derechos reservados