30 abr 2009, 21:32

Чужда 

  Poesía » Otra
810 0 6



сънува
пясъци жарки
огнен дъх
на вятър душащ
синя вода
в кладенец малък
и студено око
на близка луна

в море зелено
облак я търси
да я обвие в свойта нега
а тя е там
палма самотна
скрита
сред борова гора

 

 

 

© Ласка Александрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??