Чужди
Чужди са вече очите,
самотни душите,
студени са твоите ръце,
с които разбиваш моето сърце.
Непознат е вече погледът,
различен смехът.
Чуждо е лицето ти –
празно - сърцето ми,
еднакъв е денят –
вечен страхът.
Чужд е пътят, по който тръгнахме,
чужди са целите, които достигнахме,
с чужди устни името ти изричам,
себе си на чужда участ обричам,
сбогом е време да кажем,
чужди един за друг да станем.
© Юлиана Кехайова Todos los derechos reservados