16 may 2007, 9:12

Чувства 

  Poesía
644 0 2
                                   
  
        
                           
Мразя те, защото те обичам!
Мразя те, защото пак си в мен!
Мразя те, защото те сънувам!
Мразя те, защото те усещам
с всяка своя фибра нощ и ден!
Мразя те, о, само как те мразя,
защото не забравям и боли...
Аз още помня аромата и вкуса ти,
как нежно галех твоите коси.
Аз още помня ласките в нощта любовна
и думите, прошепнати във огнената страст!
Никога не ще забравя усмивките
и погледа, отправени към мен,
нито пък целувките, които ме опиваха и
аз забравях... но не теб, любов!
Забравях всичко в тези мои
мигове и само чувствах...
чувствах, че летя и умирах...
Бавно, но умирах...
Една прекрасна смърт!
Една любов, една мечта, една болка,
копнеж по теб, любов!
Обичам те, а може би те мразя,
защото винаги си в мен...
Мразя те навярно,
защото много те обичам!

© Деси Инджева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Навярно са прави всички които смятат,че любовта и омразата на сай-силните чувства! Прекрсен стих Дус!
  • Всички коленичим пред любовта, каквото и да казваме за нея.
Propuestas
: ??:??