Студено е във моя дом,
студено е и в моята душа...
Защо получи се така?
Защо допусна да се случи всичко това?
Всички казват ми от любовта боли, но сладка
болка е помни...
А сега кой ще ми помогне да запаля угасналия огън в
Моята изстрадала душа!
Чувствам се ограбена ...
Нима не разбирате!
Думите са малко да опиша болката превзела моята душа,
трудно е но искам да се боря!
Трудно е но искам да си върна любовта!!!
Какво е любовта?
Защо от нея толкова боли,
че забравяме всичко друго на света...
Безсилна се отдадох на отчаянието си,
на обидата и унижението превзели и ограбили ме...
Прости ми че се държах така, но това са чувствата във моята душа!
© Добромира Николова Todos los derechos reservados