28 jul 2024, 9:20

Чувствата да скрия не умея 

  Poesía » De amor
138 0 0

     Чувствата да скрия не умея

 

Седя си, чувствам самотата,

в прозореца оглежда се нощта,

щурците пеят в тишината,

разказват ми за любовта.

 

Красива песен с припев нежен,

събрала обич, звезден цвят.

В сърцето – поривът копнежен,

вълшебството на този вечен свят.

 

Душата ми изляла се е в нея,

мелодията страда и боли

и чувствата да скрия не умея,

защото в този свят си само ти.

 

Послушай песента, която

щурците пеят с лекота

и в утрото я запази, защото

ще те докосва с обич през деня!

 

              Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??