Чувствителна струна в душата
Вълнуват ме вечните теми,
обичам да пиша за тях –
понякога цели поеми,
понякога само на смях.
Чувствителна струна в душата
ми шепне поредния стих
и идва при мен красотата,
създава ми образ любим.
Как искам стихът ми да стигне
до тебе и твойто сърце
и той с лекота да превърне
мечтите ти в синьо небе.
Да знам, че и ти се вълнуваш,
че мислиш за мене с тъга
и тайно в душата откриваш,
че носиш във теб любовта.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados