Любов... приятелство... подкрепа...
Омраза... враг... и пак си сам....
Живот... въпрос за битието... и оставаш ням....
Оставаш ти без думи, беден си на тях сега;
в хаоса от чувства се е скрила твоята душа.
Окован си ти сега от болка,
мьката с вериги приковала те е без да кажеш "да",
а поглеждайки нагоре, виждаш другата страна...
Сили нямаш да се бориш, да надвиеш цялата тьга;
чакаш някой с теб да дойде в битката за доброта.
Чакаш, ала никой пак не идва...
Силата е само в твоята душа...
© Милена Todos los derechos reservados