Знам, че двамата ще сме тук,
че ще сме заедно и в пек, и в студ...
И никой не ще може да ни
раздели един от друг.
Ако някога загубя теб...
Ще преплувам аз морета,
езера, реки, дори океани,
за да видя отново твоите
очи, с неземна красота обляни.
Раздялата понякога е тежка.
Истината винаги боли, но лъжата
е тази, която сърцето ти невинно
пронизва с най-острите бодли.
© Дамяна Димитрова Todos los derechos reservados