27 ene 2009, 16:21

Чувство за собственост 

  Poesía » De amor
1351 1 28

В любовта няма мое и твое.

Тънки сметки кой колко е дал.

Диктатури, условия, корест,

срам, лъжа, замаскирана кал.

 

Любовта е река през живота.

Път с два бряга, потекъл напред.

И през камъка свойта посока

ще пробие със капки безчет.

 

Любовта диша само свободна.

Котви, рамки, резета не ще.

Щом превърнеш я в чувство за собственост -

чакай само едно. Да умре.

© Гергана Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??