ЦИГАНСКО ЛЯТО
Захвърля Есента писмата
преди да стигне края.
А те се стелят по земята
и на снежец ухаят…
И въпреки че беше дълго
циганското лято,
събра катунът пъстри шатри,
и вдигна чергилата…
© Радка Миндова Todos los derechos reservados