и пак без претенции, защото има какво да се пипне, просто това е вариантът , който трябва да е :) приятно четене :)
Кажи ми колко точно е цинично,
ако оставя израненото си име
да легне там, в калта, и да отмина
с високо вдигнта глава и мълчалива...
Кажи ми колко точно е цинично, ако имам думи,
с които мога да възкръсна рая...
но ги понеса в сърцето си, куршумени,
защото ти не пожела да ги погалиш.
Да, вярно, хапят и са малко остри,
а колко молеха да ги докоснеш чисти,
и да - цинично е, циично е до толкова,
че те обичах и докато те умирах...
А ти стоеше някъде встрани,
докато адовете ме желаха за невеста.
И ти ме даде, а пък аз ти пиша стих,
ако те намразя, ще намразя себе си...
И дълго ше боли, така е с всички рани.
Икар жадува, но не е за полет.
Сега го знам, едва сега. И му прощавам.
По дяволите! Колко иска. Но не може!
© Рени Бакалова Todos los derechos reservados
ПРОСТО ТАЛАНТ!!!
БОГОИЗБРАНА СИ!!!
Искрено ти се радвам и те прегръщам топло с много обич!!!
БЪДИ!!!