Бойко пак със бисер се "прослави"-
самозапалилите се нищо не променили.
Такъв е цинизмът на мутрите дървеноглави.
Нека от властта да сме ги изтрили!
Това Бойко го казал пред "Ройтерс".
bgnews.me/бойко-циничен-пред-ройтерс-самозапал/
© Георги Todos los derechos reservados
се иска култура !
Със напъни жалки,
с "поетични парцалки",
със рима вевзрачна,
поръчково мрачна,
с "нагласа" такава,
поет не се става !
Защото :
Мозък без гънки
е ... цица със плънки !