23 feb 2018, 23:11

Цитат 

  Poesía » Filosófica, Verso libre, Otra
581 2 4

Изпускаме щастието

измежду пръстите на ръката си,

защото си мислим,

че и без да я стискаме здраво

то ще си остане наше...

Но не остава..

 

11.06.2016

© buchittaa Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??