То е едно такова лудо
и те вълнува неистово,
като писък в ухото
и раничка на езика,
не те оставя на мира,
посягаш към него
и пак си отдръпваш ръката,
до следващия път,
когато се издигнеш зверски
...и няма да искаш да слезеш.
© Ивона Иванова Todos los derechos reservados