сълзата
посята
в земята
покълна
в цветчѐнце
на име
„обѝчниче"
и всеки
нагълта се
и с красотата му
и с аромата му
и се с любов
преизпълни
.,............................................
а
и земята
не спира да
помни вкуса на сълзата
© Стоян Минев Todos los derechos reservados