30 oct 2015, 23:55  

Цвете 

  Poesía » De amor
382 0 0

Като пролетния вятър лек

е чудният ти глас мек.

И ти си нежно цвете,

ти си ми късмета!

 

И, мила, като пеперуда ти лети,

най-прекрасната от моите мечти -

туй, о, добро, мило дете, си ти

и в небето нощем заблести.

 

 

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??