Питай слънцето, то ще ти каже
какви цветя да избереш -
дъгата ще помоли даже
от цветовете ù да избереш.
От облака ще вземеш сиво,
от жълтото - само ще ти даде.
Червеното - от макове красиви,
а синьото - от синьото море.
И после то ще те научи
венеца как да ми дадеш.
Магията за да се случи...
в косите ми да го сплетеш.
© Валка Todos los derechos reservados