Във тишината искам да те срещна,
във дъх от цвят, дори и грешна.
Във цвят от тишина да видя свят.
– Кажи, това дали е грях?
И грешен цвят аз искам да ти дам,
и с цветен грях със теб да бъда там.
Във танц да мине тази наша среща,
таз цветна среща в тишина гореща.
Танц във грях и цветна тишина,
а танцът тих се носи над нощта.
И цветна нощ, и танц във тишина,
така са слети нашите тела.
© Николай Стойчев Todos los derechos reservados
Нощ, тела, цветен грях... после тишина...
Наслука, човече!!!