Цветница
Празник днес свещен,
и празнуват и цветята,
нека в този слънчев ден
греят с обич ни сърцата.
Ще празнуват днес Върбинки,
Маргарита, Роз, Цветелина
и Невен, Здравко, Теменужка,
Явор... и цяла, ах, цветна дружина...
Нежни и добри нека са сърцата,
радост да ги гали в деня красив!
С росен здравец пак за здраве...
ще накича всеки да е тъй щастлив!
А реката днес венчета е повела,
върбовите клонки весело ни пеят,
и традициите наши свидно,
дълго, дълго с Бога да живеят!
P.S. Весело празнуване на всички !
Бъдете обичани, щастливи!
Recados, Gifs e Imagens no Glimboo.com
© Елена Калчева Todos los derechos reservados