Искам да ми подариш
градина с цветя.
Да ми я подариш, искам...
(Не да ми я купиш.)
За да се нагледат очите ми,
за да се насити душата ми.
Искам и една леха,
в която да цъфтят лалета.
Искам и още една,
в която да растат
най-красивите цветчета!
Непознати на света.
© Памела Todos los derechos reservados