Празник днес е на цветята,
за теб, цвете, аз се сещам,
че хубаво цвете е жената,
че не искам да съм сам.
Окъпана в слънчеви лъчи
искам да дойдеш ти,
ела при мен, не ме мъчи,
моя мрак освети.
Искам роза да ти дам,
колко по-ведър е света,
когато човек не е сам,
затуй жадувам красота!
© Георги Todos los derechos reservados