колчем цветята
са свежи — лелеят за
любвекопнежи
колчем цветята
са свежи — нашепват за
любвестремежи
колчем цветята
са свежи — говорят за
любвеградежи
колчем цветята
са свежи — възторгват от
любвелетежи
© Стоян Минев Todos los derechos reservados