Хубави са цветята ми
в моята градина,
но на живо по-красиви са
от нарисувана картина.
На любов ухаят
с вятъра се смеят,
те цъфтят ли,цъфтят
и така живеят.
Хубави са цветята ми
в моята градина,
но от всичките цветя,
розата първа е по красота.
© Илия Левков Todos los derechos reservados