За мъничко любов...
Та ти си цялата вселена
и аз обгръщам я
със двете си ръце.
За мъничко любов...
Душата ми пленена,
нашепва думи - ласки
на твоето сърце.
Усещам се всесилна
и гледам надалече.
И толкова богата!
На всичко съм готова.
И мъничко любов...
Не търся нея вече,
защото имам теб
и цялата любов.
© Дилианна Димитрова Todos los derechos reservados