Добитъка цял ден пасем и
в студ, и в жега - няма как.
Но все ни правят на серсеми...
Цървулец щом си - си простак.
Изкупват чисто мляко, мръвка,
а пък пробутват ни колбас
и куче дет не ще го сдъвка...
Бе, има ли там Горе власт?
Кой вагабонта контролира,
та с шашмите накрай да спре?
Или делят си келепира?
И в криза - те са си добре,
а пък цървулският серсемин
да влачи тежкия хомот!
Но иде изборното време...
И пак лъжи на оборот.
© Борко Бърборко Todos los derechos reservados
Ама кой ще те чуе?
Благодаря за духовития коментар на "Пейка".