:)
Призори.
Точно преди да е съмнало.
Той бавно отпива.
От отварата. С бърбън.
„Така, де… Както е тръгнало…
Ако попита за името…
ще кажа… ох!… Ангел!
Ще премълча факта…
… че заради ябълка!
Преди цяла вечност…
… съм паднал! :)
(така, де?! важен е... акта!)"
... и мисълта, пияна, залита.
Димът застила пътеки.
Неспокоен.
Като жива мъгла
див копнеж го обгръща…
Пурата гасне полека.
Чашата стене допита…
О!... лек шум на сатен -
коприна се стича
по женското тяло…
като целувка…
целувка на мъжко начало
като два чифта щастливи ръце
събудили интимна…
… милувка.
„Мамка му! Вече е будна!
Боже, мой! Дръж се, сърце!”
Жени Иванова
© Jasmin Todos los derechos reservados