1 mar 2013, 20:25

* * * 

  Poesía
384 0 1

Стъпихме накриво,

за да хванем един път...

стъпихме накриво,

за да намерим 

едно неправо решение,

което обаче ни харесва,

стъпихме накриво,

но това не попречи да направим

правилния ход.

 

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??