9 mar 2013, 6:40

* * * 

  Poesía
388 0 0

Разгневили сме боговете -

отдавна,

прекършили сме

съвършения знак,

кланяме се

на погубващи страсти,

робуваме на порочни мисли

и сме верни, верни до безкрай

на себе си

във името на

любовта.

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??