6 oct 2012, 15:33

* * * 

  Poesía
344 0 0

Ти ще отидеш,

забравиш всичко,

ти ще ми простиш,

ти ще си простиш,

ти ще забравиш...

но във теб ще остане това,

което не се забравя...

 

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??