Оглеждай се в очите ми,
дири спасение,
оглеждай се с любов,
търси разбиране,
а истината проста -
няма нищо до безкрайност,
пак те мята в старите ти грешки
да се опитваш да
съживиш
дълго неполивано цвете.
© Мария Todos los derechos reservados