В мрак и тъма,
да се изясни ума,
се ражда злото сред нас
и завладява ни завчас!
Всички стават негови роби,
да се бяхме вслушали преди в мъдрите прокоби!
Сега като вълци бродим, за мъст
и така ще е чак до гроб и пръст!
Жадни за кръв и плът,
сме готови да тръгнем на дълъг път.
Да посеем страха
в нечия душа.
Животинското проговаря,
разкасва и подминава,
на никой не прощава!
Единствено гладът остава,
да броди навред.
Дори да си дадеш обет,
няма да го спреш,
единствано зависи дали ще умреш!
© Александра Todos los derechos reservados