Искам всичко онова, което
някога ми бе отнето:
чувства, страст, желания -
заменени със страдания.
Искам да освободя съзнанието
от непрестанните терзания;
искам да си върна лятото -
пълно със мечти и обещания.
Дали не искам невъзможното,
не знам кога и как ще разбера,
но между редовете на стиха
се крие най-ужасното -
усещане за самота!
© Елена Гъдева Todos los derechos reservados
за слънце в душата ти.С обич, Ели.
Прекрасно стихотворение.