9 sept 2011, 15:20

* * * 

  Poesía » De amor
440 0 2

От студа на подлото ни общество скован,

Болезнено прегръщам те със двете си ръце.

И мигом ме стопява в нежния си плам

Човешкото ти топло, влюбено сърце.

Аз се впивам жадно в устните ти свежи,

Медената им сладост на един дъх изпивам -

 

Тя, горчилката, убива в моите копнежи,

Едничка ме лекува и кара да се преоткривам...

© Георги Марков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??