Да бих могла да те видя в някоя от звездите
и да пресуша океана във очите ...
Да бих могла да докосна кожата ти гореща,
както в онази наша среща...
Къде да отида , за да те видя ???
Защо живота е така жесток ???
Какво ли кара сърцето ми да тупти ,
когато спомня си твоите очи ?
Молитви безброй и морета сълзи -
само те запълват моите самотни дни .
Толкова време мина ...защо да те забравя не успях ?
Очите ти добри да залича
и тази несбъднатa мечтa!
© АЛЕКСАНДРА Todos los derechos reservados