24 mar 2008, 10:20

Да бях... 

  Poesía » De amor
838 0 14

Да бях пчеличка или пеперуда –

над пъстрите полета да летя:

от дивите цветя да пия лудост,

за тебе да събирам красота.

 

Да бях поточе палаво в гората –

да влея росна свежест в твоя ден.

 

Да бях...

Но в мен единствено душата

сега ти обещава сладък плен.

© Елица Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??