И Бог създаде света
за шест дни,
на седмият си почина.
И все още
почивката му продължава.
И даде Бог
свободната воля
на своето творение - човека-
свободната воля
да променя света...
Промяна...
Любов!
Но промяната трябва
да се осъществява
чрез любовта,
за да го има света...
Любов - живот и светлина.
Без любов - тъмнина и гибел...
"И нека бъде светлина..."
© МД Todos los derechos reservados