23 ago 2007, 9:00

Да идвам в съня ти в бяло 

  Poesía
772 0 6
Косите си отрязах,
легло със тях да ти постеля.
Душата си оголих, да не зъзнеш -
ще те завия с нея.

Сърцето си разполових на две,
за да остане твойто цяло.
И мислите ти мрачни навих аз на кълбо,
да идвам във съня ти все във бяло.

© Дилианна Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??