16 abr 2010, 22:32

Да имаш зора... 

  Poesía » De amor
836 0 0

 

Навяваше ми спомените вятърът.
А утрото пък носеше ги някъде.
Нощта студено тръпнеше.
А тишината се превръщаше в зора...

 

Отворих отново деня и надникнах -
странно, в тази стая сякаш съм бил...
Нивата стоеше наполовина засята...
А небето беше пъдарят.

 

Опитах се. Да заплача с дъжда.
Чувствата са изискване за дъга.
Облаците са предвестник на Слънце.
Ако разбираш тишината, ще имаш зора...


16.04.2010   22:25

© Иван Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??