30 nov 2012, 22:34

Да избягам 

  Poesía
510 0 1

Лъжи. Лъжи ме колкото си искаш.

Няма нищо по-полезно от лъжата.

Бъди. Бъди безмилостно всесилен.

Аз не искам, но съм свикнала. Да вярвам.

 

Опиват ме лъжите. Неусетно.

Няма нищо несъмнено като тях. Те

се сливат с мен. А в мен е късна есен.

И със тях ми е по-лесно да прощавам.

 

Убий. Убий тревогата заспала,

като куче безнадеждно на тротоара.

Бъди... Бъди причина да избягам.

Надалече. От света. На мойта вяра...

© Уморена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??