Гледаш нахално в очите ми,
струват ти се наивни, нали?
Във всички чужди оставяш страстта и властта си,
а в мойте - лъжи.
От теб получавам само трохи,
а салфетките - всичко,
алчни са, не жалят, не им тежи.
Не могат да бъдат красиви очи,
пропити от гнусни игри и пари!
Тръгвай си!
Вземай горчилките си,
остави ме да ме обичат с кристални и светли души.
Намрази ме, убивай ме, нека хвърчат искри
... дано изгори!
Всичкото мръсно по тебе дано изгори!
© Тайна Todos los derechos reservados