24 may 2015, 10:50

Да изляза 

  Poesía » Otra
434 0 1

Искам да изляза,

отвори ми!

Искам да изляза,

помогни ми!

Искам да изляза,

защити ме!

Искам да отворя,

но не мога.

 

Сключва се небето

да ме пази.

Спуска се нощта 

да ме прегзи.

Пада и звезда, 

но не е тази.

Плащам си сама 

жетон за сбогом.

 

Връзвам си ръцете и не мога

ни една минута да говоря.

Но пъстри коридори ще отворя,

ще хвърля пръски цвят нагоре,

ще бъда огън неуморен,

ще бъда аз и без да мога.

 

© Милена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Харесах! Финалът ми допадна особено много:
    "...ще бъда огън неуморен,
    ще бъда аз и без да мога."
    Браво, Милена!
Propuestas
: ??:??