,,Боже, колко мъка има на тоя свят,Боже!" Йордан Йовков
Да мога, да разруша Земята със крак,
да сграбча с ръката небето,
да го смачкам като варак
и да ми изстине сърцето!
Да мога, да разтуря даже и рая,
да го превърна в същински ад
за тези, които го мечтаят,
убивайки хората с бомби и с глад!
И... слава , слава на Бога,
че ми не дава и че не мога!
© Исмаил Али Todos los derechos reservados