на Йоана
Да можех да възвърна младостта,
бих паднал ничком в твоите нозе.
Оставил бих се в лудост на страстта.
Бих галил с длани милото лице.
Навярно би била щастлива с мен,
тъй деликатна, нежна и красива.
Сърцето ми пристава в плен
на твоята осанка в дните сиви.
© Младен Мисана Todos los derechos reservados