Нима е грях, че те Желая,
че искам да съм с теб не само във съня...?
Погледна ли те - името си съм готова да забравя,
за любовта ти, ако трябва -
звездите от небето ще сваля!!!
Нима е грях, че те Обичам,
че искам всичко с тебе аз да споделя...?
Взирайки се в очите ти, разкривам
страст, желание, силно чувство за "вина",
които карат ме като шоколад да се топя!!!
Грях ли ще е, когато те Целуна,
когато душите ни се слеят в едно,
когато с пръсти по тялото ти ще искам да рисувам -
нощ, изпълнена с нежност и топлина,
за да помниш, че ти превърна мен в жена?!?
Грешница ли съм?
Не, отказвам да повярвам!
Нима е грешно да се Отдадеш на любовта?!?
Моето сърце се влюбва истински веднъж -
и не позволявам да го съдят без вина!
© Алехандра Todos los derechos reservados
Пиши, Алекс!