тая нощ
те сънувах
и никак
не исках
да се будя
със изгрева.
защото
видях
себе си там
и тебе,
обичан от
друга.
и всичко,
което
отричах
да бъде,
се случи
в проклетия сън.
всяко дихание
в
новото
утро
е за мен
една малка смърт.
да не бях
се събуждала,
да не бях
те сънувала
и никога
да не бях
те обичала.
© Или Дадарова Todos los derechos reservados