Да забравим днешните ни грижи,
да не събличаме отминалите дни
и нека любовта отново ни сближи,
и бъде мост за нашите мечти.
Че ме обичаш, вярвам го безкрайно
и светли чувства няма да руша,
но щастието отлетяло трайно
ще се завърне пак във моята душа.
По птиците писма ще ти изпратя,
в градината си цвете ще ти посадя
и с нова песен всяка сълза ще заплатя
завинаги за да ти върна радостта...
10.09.16
© Аластор Todos los derechos reservados